Misiunea noastra

Misiunea noastra

 

Între granițele impuse de programa Ministerului Invățământului, am creat un univers în care este încurajată libertatea copilului de a cerceta, a explora și de a pune întrebări.

Vom stimula astfel gândirea independentă și nevoia de a căuta, de a descoperi și a urmări lumea. Imaginația și creativitatea vor însoți copilul la fiecare pas, fie că este vorba despre matematică, știință sau muzică și pictură.
Organizarea fiecărei grupe permite educatorului să se concentreze pe fiecare copil în parte, menținand în permanență o atmosfera caldă, bazată pe încredere și parteneriat între copii și cadrele didactice.

Pornind de la ideea că inteligența unui copil este de multe ori subestimată, fiecare aspect al programului nostru educațional este gândit astfel încât să descopere și să descătușeze potențialul copilului.

Este important să înțelegem că acum, în primii ani, educatorii noștri vor declanșa și vor dezvolta gândirea independentă, rezolvarea creativă a problemelor, descoperirea, curiozitatea și bucuria de a învăța, consolidând astfel fundația intelectuală a viitorului elev.