Alimentatie

Alimentatie

Alimentația sănătoasă și deprinderea unor obiceiuri bune încă din copilarie sunt extrem de importante la Grădinița Emerald.

Bucătăria proprie oferă un meniu variat și sănătos, sigur, special creat și porționat pentru copii. Fiecare fel de mancare, de la o simplă gustare, până la felurile principale ale zilei, este conceput și planificat de specialiști în nutriție, în conformitate cu specificațiile Ministerului Învățământului.

De asemenea, vom profita de această ocazie pentru a învața copiii despre elementele de bază ale unei alimentații adecvate și ii vom pregăti pentru un stil de viață sănătos.
Felurile de mâncare sunt adaptate fiecărui anotimp în parte, incluzând fructe, legume, cereale, lactate și brânzeturi, stabilind astfel un echilibru perfect între consumul de fibre alimentare, carbohidrați, proteine și grăsimi, pentru a oferi copilului energia de care are nevoie, dar menținând nivelul total al caloriilor în zona recomandată fiecărei grupe de varstă.
În același timp, ne vom strădui să limităm adaosul de zahăr și sodiu și să creștem conținutul de fibre. Întregul plan nutrițional este bazat pe un program de cercetare și recomandare științifică.
Și pentru că alimentația copilului este una dintre prioritățile Gradiniței Emerald, am construit un spațiu dedicat în exclusivitate sălii de mese.
Puteți avea încredere că vom asigura copilului dumneavoastră un meniu complet, pentru a-l ajuta să creasca puternic, sănătos și fericit.
Va rugăm să ne informati în cazul în care copilul are alergii sau nevoi speciale de nutriție.